Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Wat voor de rups het einde van de wereld is, heet bij de vlinder een begin

Werkkracht bij kanker

Jaarlijks krijgen 45.000 werknemers kanker, daar heeft dus nagenoeg iedere werkgever mee te maken. Kanker is een complex onderwerp, hoe gaat u daar mee om? Hoe houdt u grip op de zakelijke kant? Hoe kunt u zorgzaam zijn zonder grenzen te overschrijden? Hoe houd u uw werknemer betrokken bij het werk?

Een doordachte communicatie is al vanaf de ziekmelding belangrijk. Net als weten wat u van de bedrijfsarts en andere betrokkenen mag verwachten. Individuele coaching helpt uw werknemer om zelf de regie te nemen en stelt hem in staat mee te denken en oplossingen te vinden. Als gespecialiseerd re-integratieconsultant van Re-turn help ik u en uw medewerker om structuur aan te brengen en realistische doelen te formuleren. Versterk uzelf met de kennis en ervaring van Re-turn.

stokjes

Kanker betekent al lang niet meer arbeidsongeschikt. En dat is maar goed ook gezien het groeiende aantal verplichtingen voor werkgevers. Begeleiden bij kanker op de werkvloer lijkt kostbaar, maar is enorm waardevol. De juiste balans tussen zakelijkheid en zorgzaamheid maakt uw werknemer gemotiveerder dan ooit en dat betaalt zich altijd terug. Maak kanker bespreekbaar en neem vroegtijdig en professioneel de regie!

Uw medewerker met kanker zo goed mogelijk ondersteunen? Het werk zoveel mogelijk gewoon door laten gaan? Kosten besparen? Maak goed werkgeverschap concreet en schakel Re-turn in. Re-turn helpt mensen met kanker om hun werk doelen te bereiken door vroegtijdige, praktische en resultaatgerichte ondersteuning. Met aandacht voor de persoonlijke situatie van werknemer en werkgever. Werkvermogen benutten en onnodige uitkeringen voorkomen, dat is de missie van Re-turn. Re-turn is initiatiefnemer van het boek “Werken na kanker”.

logo return