Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Til het op, keer het om en zet het neer. Dan kijk je er heel anders tegenaan.

Kees Van Kooten & Wim De Bie

Loopbaan APK

Tijd voor verandering in uw loopbaan? Werken tot uw 67e of misschien wel uw 70e? Toe aan een nieuwe uitdaging? Geef uw loopbaan een boost, een update, met de Loopbaan APK.

Waarvoor een APK?

Het doel van een Loopbaan APK is om u te stimuleren de regie van uw loopbaan in eigen handen te nemen. Met een korte heroriëntatie op uw loopbaan krijgt u inzicht in het toekomstperspectief van uw huidige werk, uw competenties en uw toekomstige loopbaanmogelijkheden. Het gaat erom dat u actief gaat nadenken over hoe u opnieuw plezier of uitdaging gaat vinden in uw werk, uitval door ziekte of werkloosheid kunt voorkomen of werkend uw pensioenleeftijd kunt bereiken. U werkt aan een persoonlijk ontwikkelplan waarin u hebt beschreven wat voor acties u gaat ondernemen om uw mogelijkheden te vergroten om met plezier, uitdaging en behoudt van vitaliteit en inzetbaarheid aan het werk te blijven.

Voor wie?

Voor iedereen die werkt, in alle beroepsgroepen en arbeidsmarktsectoren, kan een Loopbaan APK zinvol en nodig zijn. Belangrijk is dat u gemotiveerd bent om bewust even stil te gaan staan bij uw loopbaan en  toe bent aan verandering. U gaat deze heroriëntatie aan op eigen initiatief, los van uw werksituatie of werkgever. Belangrijk is verder dat op dit moment geen sprake is van ziekte, werkloosheid, ontslag of arbeidsongeschikt. Ook als u als zelfstandige (ZZP of ZP) werkzaam bent kan een Loopbaan APK zinvol zijn. Een loopbaan APK is niet gebonden aan leeftijd!

Wat?

Door middel van circa 3 gesprekken, huiswerkopdrachten en eventueel aangevuld met testen op gebied van competenties, beroepskeuze en persoonlijkheid onderzoekt u welke wensen en mogelijkheden u hebt voor een nieuwe stap in uw loopbaan.

De prijs van een APK ligt tussen € 400 (3 gesprekken) tot € 600 (afhankelijk van daarnaast het gebruik van testmogelijkheden). Prijzen zijn inclusief 21% btw. Qua tijdsbeslag duurt een APK circa 6 weken.

Een Leven Lang Leren!
Krediet Leven Lang Leren
Deeltijd opleiding – kosten
Opleidingen Leven Lang Leren
Noloc en levenlangleren
SLIM (vanaf 2020): stimuleringsregeling leren en ontwikkelen in het MKB
STAP (in aantocht 2022): stimulering arbeidsmarktpositie