Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Wie zichzelf het snelst voorbij loopt, komt zichzelf het eerste tegen

Loopbaanbegeleiding

Door veranderingen in uzelf of in uw werkomgeving kunt u op een kruispunt komen. U vraagt zich af of het werk dat u doet ook datgene is wat u (nog langer) zou willen blijven doen. Dat kan een goed moment zijn om u af te vragen welke nieuwe wegen er zijn en welke richting het beste bij u zou passen.
Hierbij komen (levens)thema’s aan de orde die bij uw overwegingen van belang zijn. Wie ben ik precies? Wat kan en wil ik? Wat motiveert mij, waar loop ik warm voor? In welke omgeving voel ik mij het beste thuis? Wie spelen een rol in die (nieuwe) werkomgeving?

stokjes

In een loopbaanonderzoek gaat u zichzelf en het kruispunt onderzoeken en de wegen verkennen. Het is gericht op een duidelijk resultaat, namelijk een loopbaanplan met heldere, haalbare en concrete doelen en stappen. U bepaalt wat u van uw huidige werkleven wilt achterlaten en wat u wilt meenemen om enthousiast uw nieuw gekozen weg te bewandelen.

Afhankelijk van de vraag bestaat het traject uit gemiddeld 5 à 8 gesprekken, opdrachten, loopbaantesten en loopbaanvragenlijsten.