Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Waar je aandacht is, daar is ook je energie.

Deskundige begeleiding

In elke organisatie waar mensen werken, is het van belang dat de medewerker met plezier, gemotiveerd en slagvaardig zijn bijdrage levert. Dat is prettig voor u én de medewerker.
Er kan een moment komen, bijvoorbeeld door veranderingen in de (werk)omgeving, dat aanpassingen noodzakelijk zijn. Ziekte van een medewerker, groei of inkrimping van uw bedrijf, verandering van product of dienstverlening, reorganisatie of juist handhaving van de ingeslagen weg en ingrijpende gebeurtenissen in het privé-leven van een medewerker of uzelf kunnen tot gevolg hebben dat de verhouding tussen plezier en inzet uit balans raakt.
Dit geeft aanleiding tot vragen over nieuw perspectief, meegaan in de stroom van veranderingen, gewenste functionering, verzuimaanpak, of gedwongen ontslag.

stokjes

Het inschakelen van een deskundige van buitenaf biedt u de mogelijkheid om deze vragen op effectieve wijze het hoofd te bieden. Begeleiding door een externe specialist zorgt voor een onpartijdig draagvlak. Dit bewerkstelligt dat een patroon doorbroken wordt, het perspectief verandert, het (zelf)inzicht nieuwe wegen biedt en de medewerker actief aan de slag gaat om de gewenste veranderingen aan te brengen.
Het bieden van hulp bij deze kwesties is mijn dagelijkse werk en specialisme. U leest hier meer over bij “Meer over Imelda Hanselman”. Ik werk onafhankelijk, resultaatgericht, op persoonlijke basis, respectvol naar alle partijen en met hoofd en hart. Doordat ik weinig overheadkosten heb, bied ik aantrekkelijke, scherpe tarieven.

Mijn overtuiging is dat niet alleen u zelf maar ook uw medewerker krijgt wat in overeenstemming is met de wederzijdse investering.

In een vrijblijvend contact bespreken we samen uw vragen en het aanbod van daarbij passende dienstverlening.