Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

CV en LinkedIn profiel

U hebt besloten op zoek te gaan naar een (nieuwe) baan. U weet wat voor werk u zoekt, wat u daarvoor in huis hebt en waar u de vacatures vindt.
Wat zet u in uw cv? Wat laat u daarmee aan de lezer zien over uzelf? Weet dat de gemiddelde lezer van een cv doorgaans in minder dan één minuut de eerste indruk van u vormt en op basis hiervan beslist om u wel…. of niet uit te nodigen voor een nadere kennismaking! Belangrijk dus om uw werkbagage optimaal in beeld te brengen.

In totaal/maximaal 4 adviesuren ga ik samen met u aan de slag om uw cv (optimaal) te maken en tevens deze in goede samenhang te brengen met een aantrekkelijk en duidelijk profiel op LinkedIn. Daarbij ben ik uw ‘handjes’ door alle aanpassingen aan te brengen. Uw inzet bestaat uit het (hardop) nadenken en vertellen hoe uw loopbaan tot nu toe is verlopen en wat u allemaal te bieden hebt voor uw nieuwe baan. Ik help u hierbij door u veel vragen te stellen.
Thuis legt u daarna de laatste hand aan uw cv en LinkedIn profiel. Deze bespreken, evalueren en (zo nodig) verbeteren we nog, in een laatste contact hierna.

U bent klaar om succesvol te kunnen solliciteren, om zichtbaar en vindbaar te zijn voor de arbeidsmarkt!