Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Waar je aandacht is, daar is ook je energie.

Contact

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek om meer informatie uit te wisselen. Tevens checken we of er voldoende vertrouwen is om met elkaar in zee te gaan.

Dienstverlening wordt samengesteld op basis van uw vraag. Omdat ik kleinschalig werk, bied ik aantrekkelijk tarieven. Voor particulieren hanteer ik verlaagde tarieven.
Ik ben werkzaam in de regio Stedendriehoek (Apeldoorn-Deventer-Zutphen) en Achterhoek.

Met andere specialisten werk ik samen om kennis uit de wisselen en om ze voor u in te schakelen als dat wenselijk is. Ook werk ik samen met re-integratiebureau Re-turn te Utrecht en Praktijk voor Arbeid & Gezondheid Zutphen.
Voor re-integratie activiteiten UWV werk ik samen met Jeroen Bosma Werkadvies . We hebben contractafspraken met UWV  om cliënten van UWV te begeleiden bij re-integratie.

Ik ben erkend loopbaanprofessional, aangesloten bij NOLOC (Vereniging voor Loopbaan Professionals) en voldoe hiermee aan het kwalificatieprofiel van de loopbaanprofessional. Tevens onderschrijf ik de gedragscode, hanteer ik het klachtenreglement en de Algemene Voorwaarden NOLOC. Ik hanteer mijn  Privacyreglement.

Imelda Hanselman

Zutphen
maandag t/m donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur

06-23562506  |  info@imeldahanselman.nl  |  www.imeldahanselman.nl

     linkedin1

KvK 08141857
Algemene Voorwaarden