Imelda Hanselman

Loopbaanbegeleiding & Coaching

Leer van het verleden. Leef in het heden. Geloof in de toekomst.

Coaching

Coachingsgesprekken hebben tot doel u meer inzicht te geven ten aanzien van uw functioneren in relatie tot uw (werk)omgeving. U leert zichzelf beter kennen waardoor er keuzemogelijkheden ontstaan om gedrag te veranderen om hiermee wenselijke veranderingen aan te brengen in uw situatie. Dit kan betrekking hebben op kwesties die spelen in uw werk, uw persoonlijke leven, of combinaties daarvan.
Het gaat er eigenlijk niet zozeer om u zelf te veranderen, maar om sterker aan het stuur van uw eigen leven te staan. Wie wil ik zijn? Wat wil ik bereiken? Wat is mijn rol in het geheel? Door coaching krijgt u inzicht in uw persoonlijke gedachtes, gedragingen en motieven.

stokjes

Dit inzicht ontstaat door het zoeken naar antwoorden op gerichte vragen en nieuwe invalshoeken rondom onderwerpen die u sterk bezig houden. Nadruk ligt niet op het probleem maar op het zoeken naar de oplossing. Hierbij zijn uw kwaliteiten en mogelijkheden het uitgangspunt. Het doel is deze te versterken zodat u met zelfvertrouwen aan de slag gaat.

Afhankelijk van uw vraag bestaat een coachingstraject uit 3 tot 8 gesprekken gecombineerd met oefeningen en opdrachten.